Myynti & asiakaspalvelu: 045 203 2447
muuttopalveluu@gmail.com
Kirstulan Puistotie
13600
Hämeenlinna

Täyden palvelun muutto­firma

Kotimuutot & yritys­muutot koko Suomen laajuudella

Muuttamista ei yleensä parhaalla tahdollakaan voi sanoa stressittömäksi kokemukseksi. Tavaroiden pakkaaminen, kuljetus ja purkaminen vievät aikaa, vaivaa ja hermoja.  Unohda itku ja hammasten­kiristys − meidän kanssamme muutto sujuu sutjakasti! Muuttopalveluu.fi on täyden palvelun muuttofirma, joka hoitaa vaikka koko muuton puolestasi. Muuttolaatikot, kantoapu, kuljetus − kaikki onnistuu! Toimi­pisteemme sijaitsevat Hämeen­linnassa, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuudella ja hoidamme muutot myös ulkomaille asti. Olipa kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto, räätälöimme muutto­palvelut tarpeitasi vastaaviksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Katsotaan, mitä palveluitamme juuri sinun muuttosi kaipaa.

Muutto­laatikot, muutto­miehet, muuttoauto – kaikki saman katon alta

Haluamme asiakkaidemme muuton sujuvan mahdollisimman vaivattomasti. Siksipä tarjoamme kaikki tarvittavat muuttopalvelut saman katon alta. Meiltä voit hankkia:

  • vankat muutto­laatikot
  • riuskat muutto­miehet sekä
  • tilavan muutto­auton.

Kaikkein helpointa on tilata meiltä avaimet käteen -muutto, jolloin me hoidamme puolestasi kaiken muuttoon liittyvän aina pakkauksesta purkuun. Halutessasi saat kauttamme myös loppu­siivoukset ja lisäksi voimme myös koota huonekalut takaisin malliinsa.  Miksi siis stressaisit muutosta? Vain soitto meille, ja voit muutto­päivän kääntyessä iltaan astua valmiiseen kotiin tai liiketilaan.

Mikä on muuton hinta kohteeseesi? Pyydä tarjous!

Kun muuton tilaa ulko­puoliselta, on muuton hinta tietysti ensimmäinen asia, jonka haluaa selvittää. Meillä muuton hintaan eivät vaikuta kellonajat tai viikonpäivät, vaan pelkästään työn laajuus. Muutot ovat meillä monessa kategoriassa, joten voimme helposti hinnoitella muuton asiakaskohtaisesti. Toteutamme muuttopalvelut joko tuntityönä tai urakkana.

Muista myös kuljetus­palvelumme!

Muutto­palvelu tarkalle budjetille

Mikäli kaipaat vieläkin edullisempaa muutto­palvelua, tarjoamme muutot myös kesätyön­tekijöidemme suorittamina. Vantterat muuttopojat tekevät muuton vakituisen henkilö­kuntamme ohjeistamina. Pirauta meille ja kysy lisää tarkan budjetin muutosta!

Ravintola Ursula

Helsinkiin ravintola Ursulaan toimitettiin terassikalusteet