Myynti & asiakaspalvelu: 045 203 2447
muuttopalveluu@gmail.com
Kirstulan Puistotie
13600
Hämeenlinna

Vauhdikas kuljetus­palvelu ympäri Suomen

Kaikki tavara­kuljetukset perille varmasti & ajallaan

Muuttopalveluu.fi tarjoaa asiakkailleen paitsi laadukkaat muutto­palvelut, myös luotettavat kuljetus­palvelut. Kanssamme tavara on perillä asian­mukaisesti pakattuna, ehjänä ja ajallaan. Muuttokuljetukset ovat suosituimpia kuljetus­palveluitamme, mutta autoissamme kulkee muukin tavara sekä lähelle että kauas. Erityisesti yritykset hyödyntävät tavara­kuljetuksiamme! Voit tilata kuljetuksen mihin tahansa Suomen kolkkaan, sillä palvelemme asiakkaitamme joustavasti koko maassa. Tarvittaessa suuntaamme kuljetusauton nokan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista kuljetus­palvelua tarvitset.

Muuttokuljetukset ympäri Suomen

Ammattilaisten suorittama muuttokuljetus on kätevä tapa hoitaa kodin tai yrityksen irtaimisto uuteen määränpäähän. Muutto­palveluu.fi:n muuttomiehet ovat alansa vahvoja ammattilaisia, jotka pakkaavat, kuormaavat ja kuljettavat tavarat turvallisesti haluttuun kohteeseen. Muuttokuljetukset hoidetaan hyvällä, huolletulla kalustolla sekä luotettavien kuskien toimesta. Kuten kaikessa muussakin toiminnassamme, myös muutto­kuljetuksissa päällimmäisenä ovat palvelun laatu ja vaivattomuus asiakkaillemme.

Meiltä voit myös vuokrata kuorma-auton tai veneen!

Muut tavarakuljetukset

Tarjoamamme kuljetus­palvelu ei rajoitu vain muuttokuormiin, vaan meidät voit tilata hoitamaan myös muut tavara­kuljetukset. Ehkäpä päivität kotisi sisustusta, uusit toimiston kalusteita taikka olet hankkimassa koneita tai laitteita yritykseesi − me kuljetamme tavarat perille ja viemme vaikka vanhatkin pois, jos niin sovitaan. Kuriirityyppisiä pien­kuljetuksia emme pääsään­töisesti tee, mutta olemme toki aina avoimia neuvottelemaan tarvitsemistasi kuljetus­palveluista!